_N6A0416

Godt nytt år!

Godt nytt år ønskes alle fra den syngende Colibri

For meg er dette blitt en «nyttårssang», en sang om å minnes sine kjære og at ingen er glemt.

2022 ble et ganske spesielt år for meg med masse mestring og glede, men såklart også noe motgang:

Jeg sparket skikkelig liv i bedriften min først i oktober -21, og rett over nyåret opplevde jeg en etterspørsel jeg hverken hadde forutsett eller turt å håpe på Jeg hadde heller ikke trodd at de veldig små grepene jeg hadde gjort innen markedsføring skulle få så store ringvirkninger som det de gjorde.

Dermed ble det mange spennende oppdrag, både for «store» og «små» oppdragsgivere i år og læringskurven har vært enormt bratt!

Samtidig som jeg har hatt oppdrag for kunder, har jeg brukt enormt mye tid til å fordype meg innen enkelte fagområder og å etterhvert utvikle nye prosedyrer rundt tjenestene jeg leverer. Som selvstendig næringsdrivende står jeg derfor mer stødig i meg selv nå og det er lettere å definere hvilken vei jeg ønsker å gå videre. Det er ingen tvil om at alt forarbeidet mitt har begynt å gi resultater, og det gjør at jeg føler jeg går ganske så forberedt inn i det nye året. 

Det er i motbakke at det går oppover

Selv om 2022 har vært veldig spennende og full av mestringsfølelse, har det på den annen side også vært endel vært humper i veien. 

  • Jeg var en av de mange som stod i beita for MacBook Pro da det var mangel på microchipper internasjonalt, noe som bremset opp fremgang i et par prosjekter.
  • Deretter krasja en ekstern harddisk for meg og satte kjepper i hjula på sin måte.
  • Jeg mistet et par familiemedlemmer og sørget over dem. 

Midt i utfordringene har jeg hele tiden gått utenfor egen komfortsone i forhold til egen bedrift og holdt koken. Det er slik jeg liker det, men det kan av og til være både vondt og slitsomt å stå i den «smerten» det kan være å ikke mestre helt nye ting mens man lærer. 

Motbakker er easypeasy med motiverende støttespillere

Derfor er jeg så enormt takknemlig for å ha min «virtuelle kollega» Dorthe i Bergen.  Med henne kun noen tastetrykk unna har jeg noen jeg kan lufte tanker og fortvilelse med når jeg står fast, samtidig som vi kan utveksle tips og råd innen de tinga vi begge leverer. TAKK! Du er gull!

Det er også veldig hyggelig å være en del av et kontorfellesskap igjen. Slik fikk jeg nok en gang et arbeidsmiljø å gå til, og det ble en litt annen rytme i hverdagen.

Men aller mest takknemlig er jeg ovenfor min mann og våre to tenåringer for deres tålmodighet ovenfor meg gjennom dette året mens jeg har bygget business. Og når jeg begynte å studere TAKK for at dere holder ut med meg mens jeg drukner i min egen lille boble av en bedrift

Nå ser jeg veldig frem til 2023. Colibri Content skal gjennom et lite skifte og stiller med blanke ark Og prosjektene står allerede i kø 

Tusen takk til alle venner, bekjente og familie som har støttet meg helt siden oppstart, og tusen takk til oppdragsgivere for at dere valgte meg. En ekstra takk går ut til samarbeidspartner’n min i Bergen og min venninne og slektning Annette i Danmark (du kunne blitt psykolog). 

Med det ønsker jeg alle følgere og tilfeldig forbipasserende et GODT NYTT ÅR

Flere innlegg: