NETTSIDER

Ny nettside for økt synlighet og bedre resultater

En enkel, ryddig og profesjonell nettside, som utseendemessig henger med i tiden, bidrar til økt synlighet, økt troverdighet og at din profesjonalitet kommer tydelig frem. 

Samtidig gir du både kunder og potensielle samarbeidspartnere en enklere hverdag ved å ha nyttig informasjon lett tilgjengelig for dem. 

Det å ha egen nettside er å ta eierskap over den informasjonen dere ønsker skal være tilgjengelig om dere på nett. I tillegg er en nettside med eget domenenavn noe din bedrift faktisk eier, noe som står i stor kontrast mot bedriftsprofiler på sosial medier (som f eks Facebook, Instagram og TikTok) der du plutselig kan miste tilgang, bli slettet, hacket eller blokkert.

Eget domenenavn med tilhørende nettside og mailadresser er derfor det første som bør være på plass så fort du har stiftet et selskap. 

Illustrasjon som viser en Maccbook og en iPhone med ny nettside

Etablering av nettside

Har du ingen nettside og vet ikke hvor du skal begynne? Jeg hjelper deg med domene, hosting, og bygger deretter nettsiden opp for deg. Trenger du film, tekst og foto kan jeg bidra med dette også.

Fornying av eldre nettsider

Stadig flere innser at den gamle nettsiden burde oppdateres og fornyes, både i forhold til innhold og design. Jeg hjelper med planlegging og forvandler nettsiden så den blir ny.

Drift og vedlikehold

En nettside bør sikkerhetskopieres og vedlikeholdes kontinuerlig for at den skal holdes trygg og oppdatert. Jeg sørger for at dette blir gjort og tar tak i problemene dersom de kommer.

skjermdump av Byggpartner Bergens gamle nettside slik den så ut før oppdateringSkjermdump som viser hvordan nettsiden til Byggpartner Bergen ser ut etter renovering

Fornying av eldre nettsider

Nettsiden bør oppdateres jevnlig, både i forhold til innhold og utseende. Slik følger dere med i tiden, opprettholder en sikker nettside og gjør informasjonen deres attraktiv for søkemotorer såvel som besøkende. 

Jeg har det siste året hatt gleden av å fornye opptil flere WordPress-baserte nettsider. Ingen jobb er lik og alle er like spennende.

Dersom du ønsker et oppdatert utseende på deres nettside, er det bare å ta kontakt. Jeg klør i fingrene etter å gi nytt liv til flere sider!

La oss slå av en prat!

Har du spørsmål er det bare å slå på tråden eller sende en mail. Jeg svarer så godt jeg kan, og lar det være opp til deg om du ønsker en videre dialog. Ingen «pushy sales person» her i gården! 🙂

Monica Snopetad