webdesign

Colibri Content lager nettsider

Har din bedrift behov for nettside, eller ønsker å oppdatere den dere allerede har?

Jeg har mange års erfaring med både utforming og endring av WordPress-baserte nettsider og hjelper dere gjerne med å få nettside på plass. 

Som fotograftekstforfattervideograf og sertifisert dronepilot kan jeg levere en helhetlig totalpakke. Slik slipper dere å forholde dere til mange forskjellige parter.

Hva er fordelene ved å ha egen nettside? 

En enkel, ryddig og profesjonell nettside, som utseendemessig henger med i tiden, bidrar til økt synlighet, økt troverdighet og at deres profesjonalitet kommer tydelig frem. 

Samtidig gir du både kunder og potensielle samarbeidspartnere en enklere hverdag ved å ha nyttig informasjon lett tilgjengelig for dem. 

Det å ha egen nettside er dessuten å ta eierskap over den informasjonen dere ønsker skal være tilgjengelig om dere på nett.

I tillegg er en nettside med eget domenenavn noe din bedrift faktisk eier, noe som står i stor kontrast mot bedriftsprofiler på sosial medier (som f eks Facebook, Instagram og TikTok) der du plutselig kan miste tilgang, bli slettet, hacket eller blokkert.

Eget domenenavn med tilhørende nettside og mailadresser er derfor det første som bør være på plass så fort du har stiftet et selskap. 

Noe du lurer på?

Du er ikke alene om å ha mange spørsmål om nettsider. Mange lurer f eks på hvor mye en nettside koster, hva de kan ha på den, og hvor lang tid det tar å få laget en. 

Dersom du lurer på noe, håper jeg at du tør sende spørsmålet ditt til meg. Jeg skal gjøre så godt jeg kan for å svare deg raskt og tydelig. 

hobol-vta gammel nettsidehobol-vta ny

Webdesign

Fornying av eldre nettsider og design av helt nye

Nettsider bør oppdateres jevnlig, både i forhold til innhold og utseende. Slik følger dere med i tiden og gjør informasjonen deres attraktiv for søkemotorer såvel som besøkende. 

Colibri Content har det siste året hatt gleden av å fornye opptil flere WordPress-baserte nettsider i tillegg til å skape helt nye nettsider for bedrifter som manglet dette.

Dersom din bedrift trenger hjelp med nettside, er det bare å ta kontakt for tilbud.