Filmproduksjon

Filmprodusent på Østlandet

Colibri Content tar på seg filmproduksjon for bedrifter i hele Norge, med hovedfokus på nærområdet i Oslo og Viken (samt gamle Østfold) på Østlandet. 

Som dronepilot innen spesifikk kategori i tillegg til mange års erfaring med filming fra bakkenivå, kan jeg levere filmproduksjoner* av høy kvalitet, både til sosiale medier eller andre formål.

Kortfilmer for økt engasjement

Ved å involvere utenforstående i egen arbeidsdag, knyttes det relasjoner til din bedrift og de tjenestene dere leverer. Dette er en type merkevarebygging som skaper tillit, kjennskap og lojalitet, og alt som skal til er litt historiefortelling.

Filmproduksjoner tilpasses ønsket bruk. Ta gjerne kontakt og fortell om prosjektet du har i tankene. Jeg kan komme med forslag til gjennomføring og gi et tilbud uten at dere forplikter dere til noe. 

Jeg hjelper gjerne med å dele deres ferdigheter og tjenester.

 

*Jeg holder meg til kortfilmer med varighet på alt fra 2-45 minutter.*

Stolthet over eget arbeid

Kortfilmer trigger stolthetsfølelsen i de som står bak arbeidet i din bedrift.

Tunge arbeidsdager der utfordringene stod i kø, leveranser som ikke kom til avtalt tid, dårlig vær og et generelt tidspress kan gjerne glemmes når en kortfilm setter fokus på vel gjennomført arbeid, gode øyeblikk og et bra sluttprodukt.

Lisensiert, universalt utformet og variert

Musikk og lydeffekter blir alltid kjøpt inn med bruksrettigheter.

Ved tale legger jeg på dropline til fordel for hørselshemmede og av hensyn til de som ikke ønsker å forstyrre omgivelsene rundt seg med lyd.

Med god planlegging kan jeg også filme med drone og GoPro (for timelapse) i tillegg til fra bakken med eller uten gimbal. Oppdraget kan ytterligere kombineres med fotografering, og jeg tenker alltid sikkerhet

Eika-bankenes Næringspris

Hvert år deler Eika-bankene ut næringsprisen til en lokal bedrift. Utdelingen av næringsprisen skjer på Årskonferansen i Trøgstadhallen, og i forkant av utdelingen vises det alltid en prisfilm som avslører og presenterer årets vinner. 

Vinneren for 2023 var Baastad Mekaniske. Colibri Content fikk gleden over å produsere denne prisfilmen.

Fra våronn til innhøsting

Jeg og min familie har to gårder på Trømborg i Mysen, Indre Østfold kommune i Viken fylke. Gjennom 2022 filmet jeg store deler av både våronn, grønt gress og korn som vokste gjennom sommeren og til slutt selve innhøstingen på sensommeren. 

Dette er kortfilmen som oppsummerer alt på veldig kort tid. Hva jeg liker best av filmen er nok sekvensene der man ser R5’en bakfra med tvillinghjul, -derfor er det også utvalgt som skjermbildet før avspilling. NYT!

Prensetasjon av Hobøl ASVO

Denne filmen er en samling av kortfilmer der alle 6 arbeidsstasjoner blir presentert. 

Filmproduksjonen var en del av et større prosjekt, der det også ble levert to nye nettsider til bedriften, en del tekstforfatting og bilder.

I denne spillelisten finner du alle filmene som ble produsert for Hobøl ASVO. 

Fra grunnmur til overlevering

Denne eldre kortfilmen er et eksempel på oppdrag der jeg har fulgt et prosjekt fra støpt grunnmur til ferdigstilt prosjekt. 

Kunden ønsket at jeg mikset inn filmklipp fra deres monterte timelapsekamera også. 

Produksjonen er filmet håndholdt og uten drone.

Vil du høre mer om Filmproduksjon?

Jeg hører gjerne mer om prosjektet du har i tankene.

Ring eller send mail med kortfattet informasjon. Vi kan også avtale tid for et hyggelig møte i en av Industriveiens hyggelige møtelokaler.

muir-hill_raadalshjul_colibricontent