Om Colibri Content

Dette er Colibri Content AS

Colibri Content startet som et enkeltpersonsforetak i desember 2019 og gikk over til å bli et aksjeselskap januar 2023. Inntil videre er det kun én ansatt i bedriften og det er meg, Monica Snopestad.

Med bedriften min Colibri Content, utformer jeg nettsider i tillegg til å produsere digitalt innhold i form av film, tekst og foto. Tidlig i 2022 ble jeg også sertifisert dronepilot innen spesifikk kategori.

Jeg fascineres av alle skapende prosesser, uansett bransje. Spesielt svak er jeg nok for likevel for tøffe maskiner og det estetisk røffe ved bygg- og anleggsplasser. Derfor er det nettopp bransjene bygg, anlegg, industri og skogsdrift som er mest fremtredende på denne nettsiden. 

Jeg elsker å ta bilder av maskiner i nattmørket. Da har jeg fulll kontroll på lyset og har muligheten til å få med stjernehimmelen og farger man ikke trodde fantes i alt det svarte.

Fra hobby til yrke

Jeg har hatt mange forskjellige stillingstitler opp gjennom livet, men det var ikke før jeg fikk jobb som markedskonsulent for et konsern i Spydeberg at jeg virkelig følte jeg var på rett plass i arbeidslivet.

Der utformet jeg nettsider og lagde trykksaker, forstørrelser og reklamemateriell for de forskjellige datterselskapene.
Jeg holdt også alle nettsidene og sosiale medier oppdatert med digitalt innhold i form av film, tekst og foto. 

Det var i denne stillingen at jeg innså at det var innholdsprodusent jeg alltid hadde vært. Jeg innså også at det var viktig for meg å fortsette innen dette yrket. Så da jeg ikke fikk økt stillingsprosent i konsernet, ble enkeltpersonsforetaket Colibri Content til. 

Bredt spekter med erfaringer

Så lenge noe blir skapt eller utviklet, så er jeg solgt!

Jeg har for eksempel endel erfaring med både produkt- og matfotografering, i tillegg til å ha fotografert alt fra barn og konfirmanter til bryllup. Og nettopp bryllup har jeg savnet såpass at jeg høsten 2022 valgte å åpne opp for slike oppdrag igjen.

Jeg har laget kortfilmer fra åpninger og events og utformet innhold, trykksaker og nettsider for blant annet kommunen, kafeer, restauranter og cateringselskap, i tillegg til forskjellige leverandører av produkter og tjenester.

I løpet av sommeren 2022 begynte jeg også å samarbeide med andre produksjons- og mediaselskap der jeg har levert film og bilder til større prosjekter. Jeg har også hatt noen oppdrag med streaming, blant annet for EHiN.

Det er med andre ord bare å ta kontakt dersom du ønsker å presentere et spennende prosjekt for meg.

Hva kan du forvente av meg?

Jeg er blid og entusiastisk som person, og utvikler ganske raskt et oppriktig engasjement for mine kunder.

Jeg velger kvalitet fremfor effektivitet.

Jeg har blitt omtalt som svært proaktiv. På denne siden vil du f eks oppdage mitt fokus på sikkerhet.

Jeg er pliktoppfyllende, diskret og har høy integritet. 

Dessuten så  finner jeg alltid en løsning.

Typisk Monica:

Foto: Monica Snopestad

Innspilling av egen låt hos Velvet Recording

I samarbeid med Velvet Recording blir det snart innspilling av egen låt. Sangen handler rett og slett om hvorfor bedrifter bør ha egen nettside og den lanseres mest sannsynlig før løvet spretter på trærne, våren 2023.

Intervju med Colibri Content:

Colibri Content er i media igjen. Denne gangen har fagskolen Noroff skrevet en hyggelig artikkel om meg som student og selvstendig næringsdrivende. 

Les saken her.

Foto: Monica Snopestad

Vil du høre mer Om Colibri Content?

Ingenting er mer hyggelig enn å knytte kontakter og bygge nettverk! Enten du holder på med det samme som meg eller rett og slett trenger noen av mine tjenester, så tar jeg gjerne en kopp kaffe med deg og snakker om prosjekter.

Utsnitt Monica og drone