KVINNEN BAK COLIBRI CONTENT

Kort sagt (?) om Colibri Content

Så hyggelig at du titter innom min nettside!

Jeg heter Monica Snopestad, og jeg er jenta (eller bør jeg si kvinnen?) bak enkeltpersonsforetaket Colibri Content.

Med egen bedrift, spesialiserer jeg meg på å utforme nettsider for bygg- og anleggsbransjen, i tillegg til å produsere digitalt innhold i form av film, tekst og foto.

Fra hobby til yrke

Jeg har hatt mange forskjellige stillingstitler oppigjennom livet, men det var ikke før jeg fikk jobb som markedskonsulent for et konsern at jeg virkelig følte jeg var på rett plass i livet.

Der ble jeg en vaskeekte innholdsprodusent som utformet nettsider, trykksaker, forstørrelser og reklamemateriell for de forskjellige datterselskapene. Jeg holdt også alle nettsidene og sosiale medier oppdatert med digitalt innhold i form av film, tekst og foto.

Jeg har en klar lidenskap for byggeprosesser og utvikling.
Jeg er også ganske svak for tøffe maskiner og det estetisk røffe ved bygg- og anleggsplasser. Derfor er det nettopp bransjene bygg, anlegg og skogsdrift som ble min nisje da jeg sparket liv i egen business.

Faller du ikke inn under min utvalgte nisje?

Det gjør ingenting! For trass i at bygg- og anleggsbransjen har blitt min utvalgte nisje, takker jeg aldri nei til oppdrag for bedrifter innen andre bransjer. Så lenge noe blir skapt eller utviklet, så er jeg solgt!

Jeg har for eksempel endel erfaring med både produkt- og matfotografering, i tillegg til å ha fotografert alt fra barn og konfirmanter til bryllup.

Jeg har laget kortfilmer fra blant annet åpninger og events, og utformet innhold, trykksaker og nettsider for blant annet kommunen, kafeer, restauranter og cateringselskap, i tillegg til forskjellige leverandører av produkter og tjenester.

Det er bare å ta kontakt dersom du ønsker å presentere et spennende prosjekt for meg.

Hva kan du forvente av meg?

Jeg er blid og entusiastisk som person, og utvikler derfor ganske raskt et oppriktig engasjement for mine kunder.

Jeg prioriterer kvalitet over effektivitet.

Jeg har fått høre at jeg burde jobbet med HMS fordi jeg ser potensiell fare og risiko overalt. Tema «sikkerhet» er veldig viktig for meg, og nevnes derfor ganske ofte i sammenheng med mine tjenester, da spesielt i forhold til bygg- og anleggsbransjen og all droneflyving.

Jeg har høy integritet og er svært pliktoppfyllende. 

Dessuten så  finner jeg alltid en løsning.

Typisk Monica:

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne siden, aksepterer du bruk av cookies.