OM MEG

Dette er Colibri Content

Colibri Content AS tilbyr tjenester innen digital innholdsproduksjon og markedsføring, lager nettsider og fungerer i tillegg som innleid dronepilot for bedrifter.

Dette lille og kreative selskapet hadde oppstart som et enkeltpersonsforetak i desember 2019 og gikk over til å bli et aksjeselskap januar 2023. Inntil videre er det kun én ansatt i bedriften og det er meg, Monica Snopestad.

Digital innholdsproduksjon innebærer både film, tekst og foto. For å kunne levere bilder og filmklipp fra luften i tillegg, ble jeg sertifisert dronepilot innen spesifikk kategori tidlig i 2022, og nå er jeg også student innen digital markedsføring ved Noroff.

Jeg fascineres av alle skapende prosesser, uansett bransje. Spesielt svak er jeg nok likevel for tøffe maskiner og det estetisk røffe ved bygg- og anleggsplasser. Derfor er det nettopp bransjene bygg, anlegg, industri og skogsdrift som er mest fremtredende på denne nettsiden.

Jeg elsker å ta bilder av maskiner i nattmørket. Da har jeg full kontroll på lyset og har muligheten til å få med stjernehimmelen og farger man ikke trodde fantes i alt det svarte.

Visjon, mål og verdier

Alle tjenester jeg leverer har én hensikt: å bidra til økt stolthet og engasjement innad i din bedrift ved å løfte frem dine medarbeidere og den innsatsen dere gjør. 

Det kan innebære dokumentarisk fotografering eller filming på bygg- og anleggsplasser, i butikklokaler og på kontorer. Portrettering av ansatte for å få profesjonelle bilder til en nettside. Følge prosessen ved utvikling av et produkt eller fremgangen på en anleggsplass. Produsere korte filmsnutter der dine medarbeidere forteller om produkter og tjenester, eller kommer med verdifulle tips til deres følgere. Skrive artikler til nettsidens nyhets-sider eller blogg. Dele digitalt innhold på sosiale medier i form av bilder, tekstede filmer, eller infographics.

Målet er å hjelpe deg og din bedrift med å knytte relasjoner til potensielle kunder, samarbeidspartnere og fremtidige medarbeidere. Ved å dele engasjerende, underholdende, og verdifulle innlegg på nettsiden og i sosiale medier, løftes bedriften din opp og frem for økt synlighet på nett. 

Hva kan du forvente av meg?

Jeg er blid og entusiastisk som person, og utvikler ganske raskt et oppriktig engasjement for mine kunder.

Jeg er svært kvalitetsbevisst og gjør jobben ordentlig istedet for å forhaste meg.

Jeg har blitt omtalt som svært proaktiv. På denne siden vil du f eks oppdage mitt fokus på sikkerhet.

Jeg er pliktoppfyllende, diskret og har høy integritet. 

Dessuten så  finner jeg alltid en løsning.

Typisk Monica:

Artist og låtskriver

Som om jeg ikke driver på med nok av andre kreative ting, er jeg også sanger og låtskriver, og fredag 28.april 2023 ble min første låt lansert! 

Låta Website er blitt min bedrifts «theme-song». Den handler nemlig om hvorfor bedrifter bør ha nettside.

Jeg har en egen side for musiker-delen av meg.

La oss slå av en prat!

Har du spørsmål er det bare å slå på tråden eller sende en mail. Jeg svarer så godt jeg kan, og lar det være opp til deg om du ønsker en videre dialog. Ingen «pushy sales person» her i gården! 🙂

Monica Snopetad