Om Colibri Content

Dette er Monica og Colibri Content AS

Colibri Content AS tilbyr tjenester innen DIGITAL INNHOLDSPRODUKSJON og markedsføring, lager NETTSIDER og fungerer i tillegg som innleid DRONEPILOT for bedrifter.

Dette lille og kreative selskapet hadde oppstart som et enkeltpersonsforetak i desember 2019 og gikk over til å bli et aksjeselskap januar 2023. Inntil videre er det kun én ansatt i bedriften og det er meg, Monica Snopestad.

Digital innholdsproduksjon innebærer både FILMTEKST og FOTO. For å kunne levere bilder og filmklipp fra luften i tillegg, ble jeg sertifisert DRONEPILOT innen spesifikk kategori tidlig i 2022, og nå er jeg også STUDENT INNEN DIGITAL MARKEDSFØRING ved Noroff.

Jeg fascineres av alle skapende prosesser, uansett bransje. Spesielt svak er jeg nok likevel for tøffe maskiner og det estetisk røffe ved bygg- og anleggsplasser. Derfor er det nettopp bransjene bygg, anlegg, industri og skogsdrift som er mest fremtredende på denne nettsiden.

Medlemskap

Colibri Content AS er medlemsbedrift i Rakkestad Næringsråd i tillegg til Næringsrådets gjeng med kreative bedrifter i området, Kulturbanken.

Høsten 2023 ble jeg også medlem av Norges Fotografforbund og Østfold Fotograflaug.

Jeg elsker å ta bilder av maskiner i nattmørket. Da har jeg full kontroll på lyset og har muligheten til å få med stjernehimmelen og farger man ikke trodde fantes i alt det svarte.

Misjon, visjon og verdier

Misjon:

Min misjon er å hjelpe bedrifter med å lykkes i den digitale verden ved å tilby innovative og effektive løsninger for nettsider, i tillegg til digitalt innhold og dronefotografering. Jeg er lidenskapelig opptatt av å skape engasjerende og visuelt tiltalende opplevelser som hjelper mine kunder med å nå sine mål.

Visjon:

Min visjon er at Colibri Content AS skal fungere som en fullverdig ekstern markedsføringsavdeling for bedrifter som ønsker en enklere hverdag, en styrket merkevare og å oppnå bedre resultater.

Verdier:

Jeg møter mine kunders faktiske behov innen markedsføring, og skaper en god og trygg relasjon som er ment for å kunne vare over tid.

Mine kjerneverdier inkluderer integritet, proaktivitet, samarbeid, ansvarlighet, lidenskap, kvalitet og resultater.

Colibri Content AS etterstreber at både egne medarbeidere og kunders medarbeidere skal føle på trivsel, skaperglede, mestringsfølelse og en stolthet over de rollene de har i arbeidslivet.

Hva kan du forvente av meg?

Jeg er blid og entusiastisk som person, og utvikler ganske raskt et oppriktig engasjement for mine kunder.

Jeg er svært kvalitetsbevisst og gjør jobben ordentlig istedet for å forhaste meg.

Jeg har blitt omtalt som svært proaktiv. På denne siden vil du f eks oppdage mitt fokus på sikkerhet.

Jeg er pliktoppfyllende, diskret og har høy integritet. 

Dessuten så  finner jeg alltid en løsning.

Typisk Monica:

Artist og låtskriver

Som om jeg ikke driver på med nok av andre kreative ting, er jeg også sanger og låtskriver, og fredag 28.april 2023 ble min første låt lansert! 

Låta Website er blitt min bedrifts «theme-song». Den handler nemlig om hvorfor bedrifter bør ha nettside.

Jeg har en egen side for musiker-delen av meg.

La oss slå av en prat!

Har du spørsmål er det bare å slå på tråden eller sende en mail. Jeg svarer så godt jeg kan, og lar det være opp til deg om du ønsker en videre dialog. Ingen «pushy sales person» her i gården! 🙂

Monica Snopetad