KVINNEN BAK COLIBRI CONTENT

Kort sagt om Colibri Content

Colibri Content er foreløpig et enkeltpersonsforetak med én ansatt: meg, Monica Snopestad.

Bedriften min ble til i desember 2019. Det var imidlertid ikke før oktober 2021 at den ble tatt skikkelig tak i og virkelig fikk vinger. 

Med bedriften min Colibri Content, utformer jeg nettsider i tillegg til å produsere digitalt innhold i form av film, tekst og foto.
I løpet av 2021 ble jeg også sertifisert dronepilot innen spesifikk kategori.

Jeg fascineres av byggeprosesser og utvikling.
Jeg er også ganske svak for tøffe maskiner og det estetisk røffe ved bygg- og anleggsplasser. Derfor er det nettopp bransjene bygg, anlegg og skogsdrift som stod i fokus som min nisje da jeg sparket liv i egen business i 2021.

Fra hobby til yrke

Jeg har hatt mange forskjellige stillingstitler oppigjennom livet, men det var ikke før jeg fikk jobb som markedskonsulent for et konsern i Spydeberg at jeg virkelig følte jeg var på rett plass i arbeidslivet.

Der utformet jeg nettsider og lagde trykksaker, forstørrelser og reklamemateriell for de forskjellige datterselskapene.
Jeg holdt også alle nettsidene og sosiale medier oppdatert med digitalt innhold i form av film, tekst og foto. 

Det var i denne stillingen jeg innså at var innholdsprodusent jeg alltid hadde vært. Jeg innså også at det var viktig for meg å fortsette innen dette yrket. Så da jeg ikke fikk økt stillingsprosent i konsernet, ble Colibri Content til. 

Faller du ikke inn under min utvalgte nisje?

Det kommer nok ganske tydelig fram på denne nettsiden at jeg er svak for bygg- og anleggsbransjen.
Dersom du representerer en annen bransje, må du likevel ikke være redd for å ta kontakt. Jeg tar oppdrag for de fleste type bedrifter, for så lenge noe blir skapt eller utviklet, så er jeg solgt!

Jeg har for eksempel endel erfaring med både produkt- og matfotografering, i tillegg til å ha fotografert alt fra barn og konfirmanter til bryllup. Og nettopp bryllup har jeg savnet såpass at jeg høsten 2022 valgte å åpne opp for slike oppdrag igjen.

Jeg har laget kortfilmer fra åpninger og events og utformet innhold, trykksaker og nettsider for blant annet kommunen, kafeer, restauranter og cateringselskap, i tillegg til forskjellige leverandører av produkter og tjenester.

I løpet av sommeren 2022 begynte jeg også å samarbeide med andre produksjons- og mediaselskap der jeg har levert film og bilder til større prosjekter. Jeg har til og med streamet for EHiN.

Det er med andre ord bare å ta kontakt dersom du ønsker å presentere et spennende prosjekt for meg.

Hva kan du forvente av meg?

Jeg er blid og entusiastisk som person, og utvikler ganske raskt et oppriktig engasjement for mine kunder.

Jeg prioriterer kvalitet over effektivitet.

Jeg har blitt omtalt som svært proaktiv. På denne siden vil du f eks oppdage mitt fokus på sikkerhet.

Jeg er pliktoppfyllende, diskret og har høy integritet. 

Dessuten så  finner jeg alltid en løsning.

Typisk Monica: