Tekstproduksjon

Spar tid ved å sette bort skrivejobben

 Det å holde liv i en nettside og i tillegg sosiale medier, kan være en svært tidkrevende prosess. Derfor er det dessverre en god del nettsider der ute som ligger brakk og sårt trenger oppdatering av både utseende og innhold.

Jeg hjelper bedrifter med tekstproduksjon og kombinerer dette gjerne med fotografi og film dersom det er ønskelig. Har dere ikke nettside, er nettsideutforming også en tjeneste jeg tilbyr.

Eksempler på skriveoppdrag jeg tar:

Søkemotoroptimalisering

Har du hørt om SEO? Search Engine Optimization, eller søkemotoroptimalisering som det heter på godt norsk, er det som gjør at Google favoriserer enkelte nettsider fremfor andre.

Som kombinert tekstforfatter og webside-utformer er SEO noe jeg kan hjelpe dere med. 

Universal Utforming

Tekstproduksjon er også essensielt når det kommer til Universal Utforming av en nettside.

Akkurat som offentlige bygg skal være universalt utformet og tilgjengelig alle type mennesker, skal nå også nettsider være det.

Det innebærer for eksempel at bilder på nettsider må ha en alternativ tekst, filmer skal være tekstet, og nettsidens design skal stille til de krav som er satt. 

Vil du høre mer om tekstproduksjon?

Jeg hører gjerne mer om prosjektet du har i tankene.

Ring eller send mail med kortfattet informasjon. Vi kan også avtale tid for et møte i en av Industriveiens hyggelige møtelokaler.

FOTOGRAF Ina Marie Grefslie Ree KREDITERES - bilde av monica med macbook og kamera