Mine tjenester

Colibri Content AS leverer full pakke

Colibri Content AS leverer tjenester innen innholdsproduksjon og webdesign.

Bedriftsfotograf, videograf, tekstforfatter, dronepilot og nettsideutformer.

I tillegg kan Colibri Content tilby grafiske tjenester som f eks utforming av brosjyrer, foldere, visittkort og rollups.

Lærling

Fotografi

Colibri Content AS tar på seg fotooppdrag for både store og små bedrifter. Med erfaring innen alt fra produktfotografering til portrettering av ansatte er denne fotografen et sikkert valg. Sjekk ut galleriet og finn ut mer ved å trykke på knappen nedenfor.
sørlihavna_vinter_colibricontent.no_1

Filmproduksjon

Ingenting presenterer en bedrift bedre enn en kortfilm der alt er på plass: kamerabruken, musikk, teksting, og den rette stemningen. Colibri Content AS filmer både fra bakken og lufta, og står for filmproduksjon fra A til Å. Trykk på knappen nedenfor og se noen eksempler.
dronepilot-Monica

Dronepilot spesifikk kategori

Colibri Content AS er dronepilot sertifisert innen spesifikk kategori. Det betyr at det tas hensyn til potensiell risiko ved enhver flight. Slik kan du være sikker på at både dine medarbeidere og andre i omgivelsene er trygge mens det blir filmet og fotografert fra luften for deg.
FOTOGRAF Ina Marie Grefslie Ree KREDITERES - bilde av monica med macbook og kamera

Tekstforfatter

Dersom du trenger tekst til nettside, brosjyrer eller foldere, er dette oppdrag Colibri Content AS kan ta på seg. Søkemotoroptimalisering står også på listen over hva som kan tilbys. Les litt om teskt ved å trykke på knappen nedenfor og ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe.
_H8A0755

Forstørrelser

Fordelen ved at Colibri Contents fotograf alltid bruker speilrefleks, er at bildene kan leveres i topp kvalitet. Høyoppløselige bilder tatt med fullformatkamera gir flotte og skarpe forstørrelser.
colibri content as lager nettsider for bedrifter

Webdesign

Colibri Content AS lager nettsider for bedrifter og oppdaterer gamle nettsider til nytt og moderne utseende. Webdesign kombineres gjerne med fotografitjenester og tekstproduksjon.