Tjenester

Markedsføringsbyrå i Østfold med bred kompetanse

Med bedriften min Colibri Content AS leverer jeg et bredt utvalg av tjenester innen digital markedsføring, innholdsproduksjon og nettsider, hovedsaklig alene, men av og til også i samarbeid med andre fagpersoner. 

Tjenestene kan leveres hver for seg, i kombinasjon eller som totalpakke.

Dersom du og din bedrift har behov for en fast markedskonsulent/innholdsprodusent over lengre tid, er dette også en tjeneste jeg leverer. 

Ta gjerne en titt på det jeg kan tilby, og har du noen spørsmål er det bare å ta KONTAKT.

Høitomt Fjellboring borer fjell der nye Gardeveien i Fetsund skal bli

Fotografi

Med mange års erfaring som fotograf, kan jeg vise til et svært variert utvalg av bilder fra tidligere prosjekter. Fotografering kombineres ofte med film- og dronetjenester når jeg er ute på oppdrag.
Et systemkamera på gimbal, ferdig rigget for filmproduksjon

Filmproduksjon

Jeg filmer fra både bakken og lufta, i tillegg til å stå for hele filmproduksjon fra A til Å. Filmoppdragene varierer fra små "shorties" på 20-30 sekunder og 1-2 minutters kortfilmer til litt større produksjoner.
dronepilot-Monica

Dronepilot

Jeg er dronepilot sertifisert innen spesifikk kategori og kan dermed utføre litt mer risikofylte droneoppdrag. Jeg utfører risikoanalyse før hver flight for å slik sørge for at ting går trygt for seg.
FOTOGRAF Ina Marie Grefslie Ree KREDITERES - bilde av monica med macbook og kamera

Tekstforfatter

Jeg produserer alt fra nyhetsbrev og fagartikler, til tekster for brosjyrer og foldere. Tekster tiltenkt nettbaserte plattfomer blir søkemotoroptimalisert.
_H8A0755

Forstørrelser

Jeg fotograferer alltid med fullformat systemkamera og i RAW. Slik oppnås bildefiler av høy kvalitet som kan brukes til store, flotte forstørrelser.
Illustrasjon som viser en Maccbook og en iPhone med ny nettside

Webdesign

Jeg lager nettsider for bedrifter og fornyer i tillegg utdaterte og gamle nettsider. Webdesign kombineres gjerne med andre tjenester, og jeg tar også på meg videre vedlikehold.

Egen markedsavdeling – uten å ansette

Slik kan din bedrift få en helt egen markedsføringsavdeling, -uten å ansette noen

Det er slettes ikke alle bedrifter som kan vise til en helt egen markedsføringsavdeling utstyrt med egen innholdsprodusent i tillegg til kompetanse innen nettsider og droneflyvning! Dersom DU kunne tenkt deg dette for din bedrift, er det bare å lese videre.

Et helt vanlig problem

Dersom du ikke allerede er så heldig å ha egen markedsavdeling å støtte deg på, er du slettes ikke alene. Dette er som oftest forbeholdt de aller største bedriftene, og større, internasjonale virksomheter.

Likevel forstår de fleste når det er på tide å fornye en nettside, eller å bli mer synlig på sosiale medier. Behovet kan føles så stort for ledelsen i en bedrift, at medarbeidere, som allerede har hendene fulle med egne arbeidsoppgaver, plutselig får i oppgave å utføre markedsføringsrelaterte oppgaver i tillegg. Slik kan tære på på arbeidsstokken, -og det er slettes ikke alle som føler de har kunnskapen til å kunne klare jobben heller.

Lei inn den rette kompetansen nå

Colibri Content AS tilbyr løsninger som gjør at din bedrift kan få en egen markedsføringsavdeling på plass uten å måtte ansette noen.

Avtalen tilpasses din bedrift ut i fra de ønsker og behov dere har. Noen velger å betale en fast månedspris for å få levert en avtalt og definert løsning eller pakke hver måned, mens andre kanskje syns en tidsbankløsning med roll-over er mer fordelaktig.

Ta gjerne kontakt dersom du vil høre mer om de løsningene som kan tilbys.

Streaming

Jeg har erfaring med streaming av foredrag under konferanser for blant annet eHin, i tillegg til å ha streamet premieutdelinger og utdeling av sponsormidler. Det er bare å ta kontakt dersom du ønsker å høre hvordan jeg kan hjelpe deg i forhold til dette.