TJENESTER

Med ny nettside og digitalt innhold kan din bedrift nå nye høyder

Ønsker du at din bedrift skal bli mer synlig og oppnå flere resultater, så er en ny nettside og riktig digitalt innhold veien å gå.

Min ambisjon er å fremheve dine medarbeidere og det dere leverer, for slik å gi både deg og dem økt stolthet for eget yrke. Samtidig skaper vi engasjement og et godt førsteinntrykk blant publikum og potensielle kunder, noe som der igjen er relasjonsbyggende og skaper tillit.

Jeg kan levere full pakke

Med min lille bedrift, Colibri Content AS, tilbyr jeg tjenester innen innholdsproduksjon, markedsføring og webdesign. Det betyr at dersom du trenger en bedriftsfotograf, videograf/filmprodusent, tekstforfatter, dronepilot eller nettsideutformer, er alt dette noe jeg kan hjelpe deg med. Jeg har også endel erfaring med slikt som utforming av brosjyrer, foldere, visittkort og rollups.

Nedenfor er de mest vanlige tjenestene mine presentert. Ta gjerne en titt på det jeg kan tilby, og har du noen spørsmål er det bare å ta kontakt.

Lærling

Fotografi

Colibri Content AS tar på seg fotooppdrag for både store og små bedrifter. Med erfaring innen alt fra produktfotografering til portrettering av ansatte er denne fotografen et sikkert valg. Sjekk ut galleriet og finn ut mer ved å trykke på knappen nedenfor.
sørlihavna_vinter_colibricontent.no_1

Filmproduksjon

Ingenting presenterer en bedrift bedre enn en kortfilm der alt er på plass: kamerabruken, musikk, teksting, og den rette stemningen. Colibri Content AS filmer både fra bakken og lufta, og står for filmproduksjon fra A til Å. Trykk på knappen nedenfor og se noen eksempler.
dronepilot-Monica

Dronepilot

Colibri Content AS er dronepilot sertifisert innen spesifikk kategori. Det betyr at det tas hensyn til potensiell risiko ved enhver flight. Slik kan du være sikker på at både dine medarbeidere og andre i omgivelsene er trygge mens det blir filmet og fotografert fra luften for deg.
FOTOGRAF Ina Marie Grefslie Ree KREDITERES - bilde av monica med macbook og kamera

Tekstforfatter

Dersom du trenger tekst til nettside, brosjyrer eller foldere, er dette oppdrag Colibri Content AS kan ta på seg. Søkemotoroptimalisering står også på listen over hva som kan tilbys. Les litt om teskt ved å trykke på knappen nedenfor og ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe.
_H8A0755

Forstørrelser

Fordelen ved at Colibri Contents fotograf alltid bruker speilrefleks, er at bildene kan leveres i topp kvalitet. Høyoppløselige bilder tatt med fullformatkamera gir flotte og skarpe forstørrelser.
Illustrasjon som viser en Maccbook og en iPhone med ny nettside

Webdesign

Colibri Content AS lager nettsider for bedrifter og oppdaterer gamle nettsider til nytt og moderne utseende. Webdesign kombineres gjerne med fotografitjenester og tekstproduksjon.