Fotografi

Bedriftsfotograf på Østlandet

Jeg har mange års erfaring som bedriftsfotograf og dronepilot for bedrifter i Østfold, Akershus og Oslo fylke. 

Som fotograf har jeg erfaring med blant annet:

  • produktfotografering
  • portretter/fotografering av ansatte
  • matfotografering
  • arrangement, events og andre høytidelige anledninger
  • eiendomsfotografering
  • foto av maskiner, verktøy og utstyr
  • miljøbilder
  • og såklart oversiktsbilder tatt med drone

Medlem av NFF

Høsten 2023 ble jeg medlem av Norges Fotografforbund og Østfold Fotograflaug.

Fotogalleriet definerer ikke nødvendigvis sluttresultatet

Omfang og erfaring

Under fanen «ALLE» (i galleriet mitt) får du se alt fra portretter og dyr, til matbilder og maskiner i en salig røre. Slik gjenspeiles omfanget av mine erfaringer samtidig som du får en følelse av hva jeg er ekstra glad i å ta bilder av.

(Trykk gjerne på fanene i galleriet for å oppleve bildene sortert etter kategori.)

De fleste fotografer har en egen stil …

De fleste fotografer har en egen stil/signatur på sine bilder, noe som gjenspeiles i måten de fotograferer på og måten de redigerer bildene. Dersom denne stilen har noe eget ved seg vil andre kunne gjette at det er nettopp denne ene fotografen som har tatt bildet det er snakk om.

Jeg har også en egen stil, og i mine bilder er gjengangerne som regel knæsje farger, sterke kontraster, og dramatiske skyer. Jeg er også kjent for å ta bilder av maskiner midt på mørke natta, noe som i grunn er en litt merkelig greie. 😆

… men stilen tilpasses selvfølgelig kundens brand og intensjon

Noen bedrifter har veletablerte profilhåndbøker der stilen for slikt som bilder er godt definert og veletablert som en del av deres branding.

Andre kan ha et ønske om å komme i gang med å etablere en helt egen stil som vil være typisk kun for dem, og noen ganger samarbeider jeg med andre mediebyrå hvor den samlede stilen på det vi leverer skal være noe annerledes enn min.

Det er med andre ord helt vanlig at jeg noen ganger må vike bort fra mine knæsje farger, sterke kontraster og dramatiske himler. Men det er helt greit. Hovedpoenget er at din bedrift skal oppnå økt synlighet, og da er et sammenhengende brand en svært viktig del av helheten.

MITT GALLERI

Samarbeidspartnere og bransjekollegaer

Jeg har tatt noen frilansoppdrag for magasiner og aviser, i tillegg til å ha samarbeidet med andre media- og markedsføringsbyråer på større prosjekter når de har trengt ekstra ressurser. Dette har jeg opplevd som både lærerikt og utrolig gøy, kanskje spesielt fordi livet som frilans kan bli fryktelig ensomt i lengden og jeg savner folk å snakke fag med.

I perioder kan jeg og bedriften min Colibri Content AS oppleve større oppdragsmengder, og nettopp derfor er jeg i ferd med å kartlegge hvilke bransjekollegaer jeg kan inkludere i egne prosjekter ut mot kunder.

Dersom du jobber i et markedsføringsbyrå, mediebyrå, eller er en bransjekollega av meg på annet vis, er det bare å ta kontakt med meg ved store oppdragsmengder og behov for ekstra ressurser.

Ta gjerne også kontakt dersom du kan ha interesse av å samarbeide på mine prosjekter når jeg selv står i beita en dag.

Jeg ser ikke på andre som konkurrenter, men heller som bransjekollegaer, og tenker at sammen er vi sterkere og at vi slik kan levere enda bedre resultater til sluttkunden. Gleder meg til å høre fra deg!

Vil du høre mer om fotografi?​

Har du spørsmål er det bare å slå på tråden eller sende en mail. Jeg svarer så godt jeg kan, og lar det være opp til deg om du ønsker en videre dialog. Ingen «pushy sales person» her i gården! 🙂

muir-hill_raadalshjul_colibricontent