Sprek oppdatering av nettside for byggentreprenør i Bergen

Byggpartner Bergen AS

Tjenester levert:
Illustrasjon som demonstrerer nettsiden til Byggpartner Bergen på en macbook og en iphone

Behov og ønske

Byggpartner Bergen AS ønsket en oppdatering av nettsidens utseende. Nye bilder av medarbeidere skulle på plass, og de ønsket å fremheve de flotte husene til Skalahus på en mer sofistikert måte.

Nettsiden hadde allerede gode elementer som noen etablerte brandingfarger og sider med god informasjon. Her var det i grunn mest snakk om å få et sprekere utseende som var mer tiltalende for besøkende.

skjermdump av Byggpartner Bergens gamle nettside slik den så ut før oppdatering
Skjermdump som viser hvordan nettsiden til Byggpartner Bergen ser ut etter renovering

Løsning og resultat

Dette var et samarbeid med Dorthe Austevoll i Bergen. Hun hadde kundemøter med Byggpartner Bergen mens jeg var på Teams. Sammen kom vi frem til hva som skulle være på nettsiden og hvordan vi kunne gjøre endringer. Hun lagde et utgangspunkt for wireframe i Adobe XD, og deretter tok jeg designet til nye høyder og gjorde visuelle forbedringer  underveis mens jeg satte opp nettsiden.

Med flotte bilder fra Skalahus i tillegg til bilder Dorthe tok av medarbeiderne i arbeid, fikk nettsiden nytt liv og fremstår nå som flott og ryddig.

Denne nettsiden fikk også flotte kontaktkort til sine medarbeidere, og tidslinjen jeg hadde brukt i designet til Remtech sin nye nettside, fikk i dette tilfellet et annet bruksområde som fungerer veldig bra.

Prosjektet var ferdig relativt raskt og hadde overlevering våren 2023.

La oss slå av en prat!

Har du spørsmål er det bare å slå på tråden eller sende en mail. Jeg svarer så godt jeg kan, og lar det være opp til deg om du ønsker en videre dialog. Ingen «pushy sales person» her i gården! :)

Monica Snopetad