Fotografering av konfirmant

Med konfirmanten i fokus

Konfirmasjon er nesten like høytidelig som et bryllup

På nettopp denne dagen, er konfirmanten kledd i sine flotteste klær, og det er blitt gjort ekstra flid med hår og sminke, eller sveis og tidlig skjeggvekst.

Dette er overgangen til voksenlivet, noe som markeres med seremonier, god mat og fest. Klart det bør foreviges på best mulig måte!

For meg som fotograf, er nettopp konfirmasjon ekstra stas fordi det innebærer å få møte ungdommen og forevige dem i finstasen rett før de bykser videre inn i voksenlivet. Tiden etter konfirmasjonen går rasende raskt, og plutselig er tenåringen både voksen og ute i jobb.

Neste gang den samme undommen er kledd like flott og får like mye oppmerksomhet, er sansynligvis på selveste bryllupsdagen.

Spesielle anledninger fortjener ekstra oppmerksomhet

Konfirmasjonsbilder er nettopp slikt som gjør at jeg som fotograf velger å gå litt bort fra å levere digitale filer, og heller prioriterer ferdig produkter. Jeg ønsker at dere skal sitte igjen med fysiske bilder fra denne verdifulle anledningen, enten det er i form av forstørrelser på veggen, et flott album eller bilderkort levert i eske.

Ekte kvalitet varer lengre

Jeg unner dere kvalitet som varer. Derfor bruker jeg Lundeby Foto som leverandør på produktene jeg leverer. Det gjør det mulig for meg å levere samme kvalitet som de fleste andre fotografer i omegn, samtidig som vi benytter oss av lokale leverandører.

Dersom du lurer på hvordan jeg går frem som fotograf, finner du mer informasjon sammen med prislisten her.

Det er bare å ta kontakt dersom du ikke finner svar her.